0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Termékek

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk!

Az EDF Regeneratív Ökológiai Gazdálkodási protokoll több ezer hektáron igazolta, hogy lehetséges mindenféle szintetikus anyag (műtrágya, gyom és rovar irtószerek, gombaölő-szerek) nélkül tiszta szermaradványoktól mentes magas tápértékű élelmiszert termelni hatékonyan. Azonban nem elégedhetünk meg ennyivel. Ezen élelmiszereknek rövid ellátási láncokon keresztül minél direktebb módon szeretnénk eljuttani a magyar lakosság számára.

Ennek érdekében indult el az EDF technológiával megtermelt GK Fehér Tönköly lisztként történő feldolgozása és direkt értékesítése. A feldolgozásnál a raktározásnál is elengedhetetlen az ökológiai előírások maximális betartása.

Célunk, hogy az EDF termelő helyek közelében meglévő, és/vagy települő kis malmok is bekapcsolódjanak az ellátási láncokba, megőrizve a transzparenciát a termékpálya követést.

Így az egyre nagyobb számban működő kézműves pékségek és otthon sütök, egyre rövidebb úton jutnak hozzá a termékekhez.

Ezzel az elkötelezettséggel indítottuk el a Jászágban EDF protokollal termelt GK Fehér Tönköly liszt őrlését jelképesen a Jánoshidai START Malomban.

A GK Fehér Tönköly búzaliszt elérhető az Agrár Európa Web Shop-ban és hamarosan a Kosár Közösségeknél és helyi kiskereskedőknél is.

Agrár Európa Kft.

EDF Technology

„ Hogy az Élet Megmaradjon”
Designg & Development: Advanityc Design Studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram